Fra Configuration Manager til Intune med få klik

Lars Frøslev, Solution Architect

I den nyeste version af SoftwareCentral er der fokus på co-management med Microsoft Endpoint Manager og derfor er der tilføjet nye funktioner til styring af Microsoft Intune i SoftwareCentral.

Microsoft Endpoint Configuration Manager har i mange år været løsningen, når administratorer skal udrulle applikationer til enhederne i deres organisation. Det er en gennemprøvet model, som de fleste administratorer er bekendt med.

Mange virksomheder ser dog muligheder i at modernisere deres måde at arbejde med applikationer og endpoints – og en af mulighederne er co-management, hvor enheder kan styres både on-prem og i skyen. ‎ Co-management giver dig mulighed for samtidig at administrere Windows 10 eller nyere enheder ved hjælp af både Configuration Manager og Microsoft Intune.

Efterhånden som flere og flere opgaver flytter i skyen melder spørgsmålet sig: Hvad med de applikationer som jeg allerede har investeret i at konfigurere og opsætte i Configuration Manager? Kan de eksporteres og flyttes til Intune uden videre?

Det kan de desværre ikke – i hver fald ikke nemt. Selvom udrulning af Windows Applikationer i Intune minder meget om udrulning i Configuration Manager er der forskelle. Se eventuelt denne blogpost fra MSEndpointMgr for en step-by-step guide til hvordan du udruller Win32 applikationer med Intune.

SoftwareCentral gør arbejdet for dig

I den nyeste version af SoftwareCentralt har vi gjort det nemt at migrere applikationer fra Configuration Manager til Intune.

I videoen herunder demonstrerer vi, hvordan du kan migrere dine applikationer fra ConfigMgr. til Intune med blot et par klik i SoftwareCentral (videoen er på engelsk).

Du behøver ikke at konvertere pakkerne til det korrekte format. Dette håndteres automatisk af SoftwareCentral. Og du behøver ikke at genoprette brugerdefinerede indstillinger såsom registreringsmetoder, returkoder, genstartsadfærd og så videre. Det hele er kopieret fra dine applikationer i SCCM.

Med pakkeabonnementstjenesten, SoftwareCentral Plus, kan du nu importere pakkerne direkte til Intune. Med vores applikationsskabeloner kan du foruddefinere indstillinger som krav, returkoder, genstartsadfærd og så videre og også definere, hvem pakkerne skal være tilgængelige for, når de er blevet importeret.

Flere Intune funktioner i SoftwareCentral
  • Windows Autopilot enhedsadministration. Brugere kan importere Autopilot-enheder og nemt indlæse data såsom serienumre og hardware-hash fra ConfigMgr.
  • Indstil gruppetags på flere autopilotenheder i én operation for nemt at tildele implementeringsprofiler.
  • Importer pakker direkte til Intune fra vores pakkeabonnementstjeneste, SoftwareCentral Plus!
  • Intune-applikationsskabeloner – for nemt at anvende indstillinger til nye Intune-applikationer.

Book en demo af softwarecentral

‎Få mere at vide om, hvordan du kan forenkle og optimere dine MECM/SCCM-operationer i vores 30 minutters demosession. Efter demoen kan du selv prøve SoftwareCentral med ‎‎en gratis 30-dages prøveperiode‎‎, som vi hjælper dig med at sætte op.‎

Book en demo

Lad os tage en snak

Martin Aasted Andersen

Markedschef
+45 31 51 04 21
maan@mansoft.dk

Kontakt